על הקטגוריה בישול בירה

הקטגוריה הזו היא קטגורית האם של מה שקשור בבישול בירה עצמו

ברוכים הבאים לקטגורית בישול בירה. אתם בטח חושבים: “לא כל העניין זה בישול בירה?” ובכן, אם אתם לא מוצאים קטגוריה מתאימה יותר או שיש לכם שאלה שהיא כללית, שאלו אותה כאן!

יתקבלו בברכה נושאים כגון:

  • השתמשתי בכשות עם 4.5% אלפא במקום 4.7%, האם אני בהריון?
  • מה מרווח הטחינה המומלץ עבור לתת קריסטל?
  • אני רוצה להתחיל לבשל ולא יודע איך?

בעצם, כל שאלה שאינה נוגעת לתהליכים ספציפיים של שימוש באול גריין, או ברכז (יש בשביל אלו קטגוריות ייעודיות)

לינקים שימושיים:

מדריך המבשל לגלקסיה - מדריך לבישולים ראשונים