הקטגוריה הזו היא קטגורית האם של מה שקשור בבישול בירה עצמו
ברוכים הבאים לקטגורית בישול בירה. אתם בטח חושבים: “לא כל העניין זה בישול בירה?” ובכן, אם אתם לא מוצאים קטגוריה מתאימה יותר או שיש לכם שאלה שהיא כללית, שאלו אותה כאן!
יתקבלו בברכה נושאים כגון:
- השתמשתי בכשות עם 4.5% אלפא במקום 4.7%, האם אני בהריון?
- מה מרווח הטחינה המומלץ עבור לתת קריסטל?
- אני רוצה להתחיל לבשל ולא יודע איך?
בעצם, כל שאלה שאינה נוגעת לתהליכים ספציפיים של שימוש באול גריין, או ברכז (יש בשביל אלו קטגוריות ייעודיות)