שרשור היכרות למבשלים

אז אחרי שיוחאי הזמין אותי להירשם לאתר, וביקש ממני לכתוב איזה משהו, כדי שיכירו, חשבתי שכדאי לפתוח שרשור היכרות כללי, לטובת כל הנוכחים והאנשים שעוד יבואו.

אז אני נתנאל קליין, בן 22.
מירושלים במקור, השנה לומד וגר בקרית שמונה.
מבשל 3.5 שנים, בהתחלה עם רכז והשרייה של גרעינים, ועכשיו עם מערכת eBiab עם CraftBeerPi.

3 לייקים

אהלן :slight_smile:
אני דור, כרגע גר ברחובות בתקווה עובר בקרוב לת"א.
מבשל כ3 שנים, רכז וגרעינים ורוצה להשתדרג בזמן הקרוב

2 לייקים

אהלן :slight_smile:
אבשלום (אזולאי), מבשל עם אחים שלי (A.K.A BrewZulay) כבר 5 שנים (מתוכם בערך 3 באול גריין).
מבשלים במסילת ציון ונהנים מבירות כשותיות :beer:

לייק 1

אהלן!
עמרי דבח , קיבוץ קליה.
מבשל כשנתיים רכז.
מאוד אוהב בירות כהות ובלגיות , לאחרונה מתחיל להתאהב בIPA .

לייק 1

אהלן!
שמי נוה, מבשל כבר 6 שנים - רכז בתחילה, ומזה 4 שנים BIAB.
אני גר באליית השחר.
מתעניין מאוד בבישול חשמלי. לצערי הנסיון שלי בזה לא צלח כי החשמל בבית לא עמד בזה (החוטים בקיר התחממו מאוד) וחזרתי לבשל על גז. את ה PID העברתי למבשל אחר (גם הוא צפוני).
נתנאל - אשמח להיפגש בהזדמנות, וכן לבוא לראות את המערכת שלך.

לייק 1

אהלן!
אסף, גר בזכרון, מבשל מסוף 2013, BIAB בעיקר. מבשל על מערכת ממוחשבת, מאוד אוהב לרדת לפרטים ולאתגר את עצמי בבישולים (כמו למשל להכין פורטר אמריקאי לאנשים שלא ממש קרובים לעולם הבירה…). לבירות שלי יש כמה מאפיינים בולטים על הקצה הסטטיסטי וזה הכיף שלי בבישול הביתי. אוהב ללמוד ולשתף. שופט BJCP וחלק מחבורת המארגנים של תחרות בירימינה.

2 לייקים

פספסתי את השרשור הזה אבל זו הזדמנות מצויינת להגיד אהלן, גם אם באיחור :slight_smile:
עידו סלע, בן 23 מיהוד. מבשל מ-2018, בעיקר רכז וגרעינים אבל לאחרונה גם פרטיאל מאש. שואף בקרוב לעבור למערכת נורמלית שתמנע ממני התעסקות עם המנגל בחצר, שכרגע הוא פרקטית משמש ככירה.

לייק 1