ברוכים הבאים לקטגורית המתחילים!
אם אתם חדשים לעולם הנפלא של בישול בירה - זה המקום בשבילכם.
לפי שאתם פותחים נושא חדש, בצעו חיפוש באתר, או בדקו בלינקים המומלצים ובמדור השאלות ותשובות.
לינקים מומלצים למתחילים:
- "בישול בירה בבית - מדריך המבשל לגלקסיה": הכירות עם עולם בישול הבירה והוראות לבישולים ראשונים
- מילון מושגים למבשלי בירה: שלטו במושגי היסוד שישמשו אתכם מכאן והלאה
- מדור שו"ת: ריכוז של השאלות והתשובות הפופולאריות ביותר של מתחילים.
בדקו שהשאלה שלכם לא נענית כאן למטה :
- היי, הגשתי שמרים אתמול אבל אין בעבוע בנשם, האם יש תסיסה? כן
- היי, הגשתי שמרים לפני שבוע, והבעבוע הפסיק, האם יש תסיסה? כן
- היי, הגשתי שמרים לפני שבועיים, והבעבוע הפסיק, האם יש תסיסה? בדוק גראוויטי לאורך מספר ימים, אם היא אין שינוי - בקבק!
- היי, פתחתי את מכסה מיכל התסיסה - לא!