בירה שלא הגיעה לצפיפות הרצויה מה עושים?
היי צבי, כיף שהצטרפת!
כדי שיהיה אפשר להתחיל לענות על השאלה, צריך שתספק הרבה יותר פרטים.
מה היה המתכון, שיטות העבודה, שמרים, טמפ’, וצפיפויות בפועל, לכל הפחות.
יום הבישול american wheat beer’:1053 OG אחרי שבוע הגיעה בערך ל1020 ואז נעצר חיכיתי עוד שבוע נשאר 1.020 המתכון OG 1.054 FG1.011
רכז? אולגריין? כמויות? טמפ’? זמנים? מהילה?
בלי לדעת מה אתה עושה אי אפשר להגיע לשאול את השאלות הנכונות. נסה לפרט כמה שיותר.
שמרים 05 בישול הכל השק אחד
אוקיי. מה היתה טמפ’ המאש? זמן? ומה היו טמפ’ הגשת השמרים וטמפ’התסיסה?
שלחתי במייל את כל התהליך תודה
בישול הכל בשק לפי מרשם 26 ליטר ל69 מעלות הכנסת כל הדגנים, כיסוי הסיר לשמירת החום במשך 90 דקות ההעלה טמפ ל77 מעלות שמירת חום ל10 דקות ,הוצאת דגנים בישול במשך 75 דקות הכנסת הכשות לפי זמני המתכון , לאחר מכן הכנסת הנוזל הרותח לגריקן נוצר ווקום עד הגעה לטמפ של 25 מעלות הכנסה למיכל תסיסה פיזור השמרים 05 ושמירת טמפ בסביבות 20 מעלות ± 1.5מעלות
נראה שעשית מאש בטמפ’ גבוהה למדי. זה מוביל ליותר סוכרים מורכבים בתירוש ולכן לתירוש פחות תסיס.