אני חדש בתחביב ושמתי לב שיש אפשרות לקנות סוכר ענבים ב"ניצת הדובדבן", השאלה האם זה אותו סוכר ענבים שחניות הבירה מוכרות?
אני מצרף קישור לסוכר ענבים שראיתי:
אני חדש בתחביב ושמתי לב שיש אפשרות לקנות סוכר ענבים ב"ניצת הדובדבן", השאלה האם זה אותו סוכר ענבים שחניות הבירה מוכרות?
אני מצרף קישור לסוכר ענבים שראיתי:
הי, ברוך הבא לתחביב.
האמת שגם סוכר לבן יכול לעבוד.
לא חייבים סוכר מיוחד.
סוכר רגיל מאוד פשוט למצוא בכל מקום במחיר זול יותר.
חשוב לדעת שסוכר רגיל צריך לשים 90 אחוז ממה שרשום במתכון.
אם סוכר ענבים/תירס המתכון אומר 100 גרם
אז בסוכר לבן צריך לשים 90 גרם.
סוכר לבן יכול לגרום לטעמי לוואי לעומת סוכר ענבים?
לא הוא לא יכול לגרום לטעמי לוואי
אז למה זה טוב