וובינר: מערכות בישול חשמליות - מה חשוב לדעת ואיך לבנות מערכת בבית, עם פיליפ ויוחאי

בתקופה האחרונה יותר ויותר מבשלים ביתיים מתעניינים במערכות בישול חשמליות.
עם ההתעניינות, כמובן, עולות שאלות ולחלק מהמבשלים יש אי וודאות בנוגע לתחום.
במפגש הזה @philusha ואנוכי נדבר על הנושא, נבחן מערכות בישול מסחריות ונדון בדרכים לבנות מערכת לבד בבית, בהתאמה אישית ובזול.

מצורפות מצגת והקלטת המפגש:

המצגת
(אם לא עובד ניתן לצפות בלינק)

הקלטת המפגש
(אם לא עובד, ניתן לצפות בלינק)

לייק 1

תודה רבה למשתתפים.
מוזמנים לענות על סקר הסיום:

וובינר מדהים, תודה על ההשקעה !
כמה שאלות:
שאלות בנוגע לסירוקלציה דרך המכסה.
האם זה באמת נחוץ ? בכמה זה מגדיל את הנצילות ?
וגם, איך משתמשים בזה נכון, האם מתחילים ברגע שמגיעים לטמפ’ יעד של המאש ? לכמה זמן ? באיזה קצב ?

שאלה בנוגע לבקר וראספברי פיי.
האם המערכת בקרה עם הראספרי ביי CraftbeerPi בעצם מחליפה את הבקר הבסיסי יותר ,כולל המתגים והכל ?
ואם כן, מה הייתרונות של המערכת על פני פאנל שליטה ובקרה פשוט יותר ?

תודה רבה.

לייק 1

היי רן, כיף שהצטרפת אלינו!
הסירקולציה עוזרת מאוד וזה סופר מומלץ.
אני מתכוון עוד הערב לכתוב קצת יותר על הנושא הזה כי עלו שאלות.
אתייג אותך.

לעניין בקר PID או מחשב עם CraftBeerPi: כן, המחשב מחליף את ה-PID, ויודע לעשות עוד הרבה הרבה יותר מזה. קצרה היריעה מלכתוב את כל התכונות ככה בתגובה חפוזה.
יש לי הרגשה שבעתיד אנחנו נארגן עוד וובינר שיעסוק במיחשוב המבשלה, @philusha מה אותה אומר?

כן אפשר לעשות וובינר עם מיקוד על מבשלה ממוחשבת