בישול בירה


בישול רכז מתכונים וחומרי גלם בקטגוריה זו תוכלו לדון על חומרי גלם וההבדלים ביניהם, בין אם מדובר על לתת, כשות, מים או שילוב כל חומר גלם אקזוטי אחר. גרעינים בלבד (All Grain) מתחילים ברוכים הבאים לקטגורית המתחילים! אם אתם חדשים לעולם הנפלא של בישול בירה - זה המקום בשבילכם.
נושא תגובות פעילות
על הקטגוריה בישול בירה 2 31 במאי,‏ 2019
שימוש בסטיוויה כממתיק 13 29 במרץ,‏ 2020
כמה שאלות על בירות גדולות. 7 11 במרץ,‏ 2020
מבוא לבישול בשיטת Brew In A Bag 3 2 במרץ,‏ 2020
איך להשתמש בהידרומטר 1 13 בפברואר,‏ 2020
בניית מתכון לאמריקן סטאוט 8 14 בינואר,‏ 2020
טמפרטורת ה-Dry Hop 1 31 במאי,‏ 2019
פילטר פחם לשימוש למי בישול 4 29 בדצמבר,‏ 2019
החורף בפתח, המלצות? 7 28 בנובמבר,‏ 2019
איזה מים יוצאים לי מהברז? 26 26 בנובמבר,‏ 2019
חשיבות המים בבישול בירה - השפעת הרכב המינרלים 1 26 בנובמבר,‏ 2019
Parti-Gyle בישול בשיטת 4 23 בנובמבר,‏ 2019
ניסוי בכשות ישנה 2 2 בספטמבר,‏ 2019
מה ההבדל מבישול ברכז לבישול אולגריין? ומה זה קיט בכלל? 1 31 במאי,‏ 2019
איך אפשר לדעת מתי הסתיימה התסיסה? 1 31 במאי,‏ 2019
אין פעילות בנשם/ הבירה לא תוססת/ השמרים לא עובדים 1 31 במאי,‏ 2019
איך מודדים FG באמצעות רפרקטומטר? 1 31 במאי,‏ 2019
כיצד מכיילים רפרקטומטר? 1 31 במאי,‏ 2019
מה זה רפרקטומטר ואיך הוא עובד? 1 31 במאי,‏ 2019
בלונד סטאוט וזיקוק קפה קר 1 31 במאי,‏ 2019
14 טיפים שישנו לכם את בישול הבירה בבית 1 31 במאי,‏ 2019
השריה קרה 1 31 במאי,‏ 2019
קירור תירוש בירה 1 31 במאי,‏ 2019
מנוחת כשות 1 31 במאי,‏ 2019
הפצצת כשות 1 31 במאי,‏ 2019
קליית לתת בבית 1 31 במאי,‏ 2019
בישול בירה מגרעינים בלבד ובניית מאש טאן 1 31 במאי,‏ 2019
שבבי עץ בבירה 1 31 במאי,‏ 2019
הוספת כשות מאוחרת 1 31 במאי,‏ 2019
הוספת תבלינים לבירה 1 31 במאי,‏ 2019